9.2.

9.2.2023 17:30

Tutustuminen Hakaniemen hallin maanalaiseen huoltopihaan, ryhmä 2

Hakaniemen tori
Hakaniemen torikatu 1, Helsinki
Tapahtuman oletuskuva

Tutustuminen Hakaniemen hallin maanalaiseen huoltopihaan, ryhmä 2

9.2.2023 17:30

Hakaniemen tori

Suuren kiinnostuksen myötä saimme sovittua myös toisen tutustumiskäynnin Helsingin Hakaniemen hallin peruskorjaustyömaahan ja hallin maanalaiseen huoltopihaan helmikuun alkuun.

108-vuotiaan hallin peruskorjaus on ollut vaativa urakka, joka on hiljalleen tulossa päätökseensä. Näillä näkymin halli avautuu asiakkaille huhtikuussa. Halliremontin viivästymisen syynä on ollut juuri huoltopihan ja muiden maan alla sijaitsevien tilojen rakentaminen, maaperä kun osoittautui ennakoitua haasteellisemmaksi. Ratkaisut ja kohde kaikkinensa ovat siis tutustumisen arvoisia.

Peruskorjauksen pääurakoitsijana on toiminut Helsingin kaupungin rakentamispalveluliikelaitos Stara, oppaana tutustumiskierroksellamme toimii vastaava työnjohtaja Riku Koponen.

Vierailijoiden on käytettävä kierroksella turvavarusteita, joten paikkoja kierrokselle on rajoitetusti.

Kokoontumispaikka: Hakaniemen torikatu 4 (Etolan edessä), josta siirrytään ryhmänä oppaan kanssa työmaan ajoportista kohteeseen. Kokoontuminen Etolan edessä klo 17:20-17:30. Tule ajoissa paikalle! Kierros alkaa klo 17:30.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä TJS Opintokeskuksen kanssa.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

9.2.2023 17:30

Päättyy:  

9.2.2023 19:00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Hakaniemen tori

Hakaniemen torikatu 1
Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet