30.6.

30.6.2023 17.00

Padel (tammi-kesäkuu)

Padel Club Tammisto, Vantaa / Padel Club Kilo, Espoo
Tammiston Kauppatie 27, Vantaa
Tapahtuman oletuskuva

Padel (tammi-kesäkuu)

30.6.2023 17.00

Padel Club Tammisto, Vantaa / Padel Club Kilo, Espoo

Lähde pelaamaan Suomen eniten suosiotaan kasvattavaa liikuntalajia padelia ja verkostoidu samalla paikkakuntasi insinöörien kanssa!

Osana joukkueverkostotoimintaa Insinööriliitto on järjestänyt viikoittaisia padel-vuoroja monella eri paikkakunnalla. Pääkaupunkiseudun vuorot Kilossa ja Tammistossa siirtyvät alkaen 5. syyskuuta Helsingin Insinöörien hallintaan.

Pelivuorot ovat parittomilla viikoilla maanantaisin Espoon Kilossa ja parillisina viikkoina tiistaisin Vantaan Tammistossa:
  • Padel Club Kilo (Kutojantie 4, Espoo)
    parittomilla viikoilla maanantaisin klo 17–18 kentällä nro 7
  • Padel Club Tammisto (Tammiston Kauppatie 27, Vantaa)
    parillisina viikkoina tiistaisin klo 17–18 kentällä nro 6
Jokaiselle vuorolle otetaan mukaan neljä Insinööriliiton jäsentä, jotka pääsevät pelaamaan nelinpelejä. Padel on helppo, hauska ja sosiaalinen laji. Aiempaa kokemusta et tarvitse, mailapeli kyllä tempaa sinut mukaasi ja pareja vaihtaen saatte aikaan tasaiset matsit. Et tarvitse myöskään omaa mailaa, vaan sen voit vuokrata liikuntakeskuksesta.

Ilmoittaudu mukaan! Ilmoittautumisen jälkeen sinut lisätään pääkaupunkiseudun padelvuorojen WhatsApp-rinkiin, jonka kautta voit varata itsellesi kaksi pelikertaa. Padel-verkostoon osallistuminen on sinulle maksuton jäsenetu.

Padel-verkosto on tarkoitettu ainoastaan Insinööriliiton jäsenille, myös opiskelijajäsenet ovat ehdottoman tervetulleita. Poikkeuksellisesti tässä tapahtumassa jäsenyys varmistetaan manuaalisesti.


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ajankohta

Alkaa:  

30.6.2023 17.00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Padel Club Tammisto, Vantaa / Padel Club Kilo, Espoo

Tammiston Kauppatie 27
Vantaa

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet