28.11.

28.11.2023 18.00

Helsingin Insinöörit HI ry:n sääntömääräinen syyskokous

Insinöörit & Ekonomit -talo
Ratavartijankatu 2 A, Helsinki
Tapahtuman oletuskuva

Helsingin Insinöörit HI ry:n sääntömääräinen syyskokous

28.11.2023 18.00

Insinöörit & Ekonomit -talo

Helsingin Insinöörit HI ry:n sääntömääräinen syyskokous 2023 lähestyy. Kokous on avoin kaikille jäsenille ja paikalle voi tulla myös ilman ennakkoilmoittautumista.

Virallinen kokouskutsu:

Helsingin Insinöörit HI ry:n sääntömääräinen syyskokous pidetään tiistaina 28.11.2023 klo 18 Insinöörit & Ekonomit -talossa, Ratavartijankatu 2 A, Helsinki.

Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat.

Kokoukselle tarkoitettujen aloitteiden on oltava yhdistyksen toimistolla viimeistään 7.11.2023.

Pyydämme ystävällisesti ilmoittautumaan kokoukseen viimeistään 24.11. alla olevasta linkistä, jotta osaamme mitoittaa tarjoilut oikein. 

Tervetuloa!
Hallitus


Hyvä tietää kokouksesta:

Syyskokouksessa valitaan hallituksen jäseniä
HI:n asioiden hoitajana ja lakimääräisenä edustajana toimii hallitus, johon kuuluu puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja vähintään viisi ja enintään yhdeksän jäsentä. Hallituksesta ovat erovuorossa puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, kolme jäsentä, opiskelijajäsen ja opiskelijajäsenen varajäsen. Toimikaudet ovat kahden vuoden pituisia paitsi opiskelijajäsenillä yksi vuosi.

Onnistuneet henkilövalinnat takaavat HI:n kehittymisen jäsenistönsä parhaaksi!

HI:n vaalivaliokunta pyytää jäseniä hakemaan avoinna oleviin hallituspaikkoihin. Ehdokkaiksi haluavia pyydetään lähettämään hakemus vaalivaliokunnalle vaalivaliokunta@helins.fi viimeistään 18.11. Hakemuksessa tulee olla lyhyt kuvaus siitä, miten hakija haluaa HI:tä kehittää ja mitkä ovat hänen kiinnostuksensa kohteet ja erityisosaamisensa. Liitteeksi myös CV.

Vaalivaliokunta tekee syyskokoukselle vaalikelpoisista ehdokkaista kirjallisen yhteenvedon sekä esityksen valittavista henkilöistä. Kokouksessa paikalla olevat jäsenet voivat myös tehdä esityksiä valittaviksi henkilöiksi. Lisätietoja antaa vaalivaliokunnan sihteeri Mikko Wikstedt, puh. 040 190 2224, mikko.wikstedt@helins.fi.


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

28.11.2023 18.00

Päättyy:  

28.11.2023 20.00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Insinöörit & Ekonomit -talo

Ratavartijankatu 2 A
Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet