29.9.

29.9.2023 19.00

Jarkko Tamminen Show

Peacock-teatteri, Linnanmäki
Tivolikuja 1, Helsinki
Tapahtuman oletuskuva

Jarkko Tamminen Show

29.9.2023 19.00

Peacock-teatteri, Linnanmäki

Tarjoamme jäsenille mahdollisuuden päästä Jarkko Tammisen imitaatioshowhun Linnanmäen Peacockissa! Lippuja on rajallinen määrä eli toimi nopeasti!

Parituntisen esityksen aikana estradille Jarkon esittäminä pääsevät esimerkiksi Sauli Niinistö, Kaija Koo, Antti Tuisku, Lauri Tähkä, Ellinoora, Juha Mieto, Karita Mattila, Michael Monroe ja Amerikan-serkku Donald Trump.

Kyseessä ei ole yhden miehen perinteinen stand up -esitys, vaan ajankohtaisia uutis- ja julkkisaiheita populaarihistoriaan kekseliäästi yhdistelevä liki 20 henkeä työllistävä kotimainen suurproduktio, jonka vilkkuvien värivalojen ja kirkkaan jättiscreenin loisteessa nähdään myös Suomen taitavimmista muusikoista koostuva nelihenkinen livebändi sekä eri viihdeohjelmista tutut huipputanssijat Marko Keränen, Saana Akiola, Anssi Heikkilä ja Ansku Bergström. Syksyn 2023 Jarkko Tamminen Show on ensiluokkaisesta puhe- ja lauluimitaatiosta, sketsiviihteestä, parodiahahmoista, tanssista ja musiikista koostuva ainutkertainen live-spektaakkeli, jossa on suuren maailman show tunnelmaa.

Ilmoittautuminen

Pääsylipun hinta on 30 €/hlö (max 2 hlöä/varaus). Pääsyliput ovat numeroituja eli katsomopaikat löytyvät aikanaan sähköpostitse lähetettävän pääsylipun mukaisesti.

Tervetuloa viihtymään!


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Tapahtuma on täynnä.

Ajankohta

Alkaa:  

29.9.2023 19.00

Päättyy:  

29.9.2023 20.30

Lisää kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Peacock-teatteri, Linnanmäki

Tivolikuja 1
Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

jarkko-tamminen-show-1224x1076px.png