27.5.

27.5.2024 17.30

Kaupunkikävely: Töölönlahti

Hakasalmen huvila
Mannerheimintie 13 B, Helsinki
Tapahtuman oletuskuva

Kaupunkikävely: Töölönlahti

27.5.2024 17.30

Hakasalmen huvila

Töölönlahti – haavoittunutta enkeliä etsimässä 

Tämä kierros on kulttuurikävely parhaimmillaan! Kävelemme rauhallisesti Hakasalmen ja Hesperian puistossa ja päätämme kierroksemme Talvipuutarhan luo maisemiin, jonne Hugo Simberg sijoitti teoksensa Haavoittunut enkeli. Tule näkemään ja kuulemaan, kuka oli Aurora Karamzin, jonka mukaan on nimetty sairaala, koulu ja katu. Tai kuinka Urho Kekkosen synnyintorpan ruusut kukkivat Hakasalmen puiston lähteellä? Entä keitä olivatkaan Alvari ja Aino, jotka kokivat traagisia hetkiä Töölönlahdella muutama vuosi sitten?

Lähtöpaikka: Hakasalmen huvila (Mannerheimintie 13 B). Saavuthan paikalle klo 17.20 paikkeilla, jotta pääsemme aloittamaan kierroksen ajoissa. Kävelykierros päättyy Töölönlahden pohjoisrannalle lähelle Oopperataloa ja Helsingin kaupungin talvipuutarhaa.

Oppaana toimii Tuula Pohjalainen, joka on toiminut Helsingin Insinöörien kaupunkikävelyiden oppaana jo aiemminkin.

Tapahtuma on osallistujille maksuton. Kierrokselle mahtuu 20 osallistujaa (enintään 2 hlöä/varaus). Ilmoittaudu mukaan viimeistään kävelykierrosta edeltävänä päivänä, mikäli tilaa on. Jos ryhmä on ehtinyt tulla täyteen, voit ilmoittautua jonoon, jolloin saamme tarvittaessa jonosta mukaan osallistujia peruutusten sattuessa.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä TJS Opintokeskuksen kanssa.

Tervetuloa tutustumaan Töölönlahden alueeseen!


Ilmoittautumalla Helsingin Insinöörit HI ry:n tilaisuuteen sitoudut noudattamaan HI:n turvallisen tilan sääntöjä. Samalla hyväksyt Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojesi tallentamisen HI:n rekisteriin.

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Määrä

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

27.5.2024 17.30

Päättyy:  

27.5.2024 19.00

Lisää kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Hakasalmen huvila

Mannerheimintie 13 B
Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Opas: Tuula Pohjalainen

tuula-pohjalainen.jpg (518 KB)