27.3.

27.3.2024 17.30

Kaupunkikisailu Kalliossa

Karhupuisto
Viides linja 15, Helsinki
Tapahtuman oletuskuva

Kaupunkikisailu Kalliossa

27.3.2024 17.30

Karhupuisto

Leikkimielinen kaupunkikisailu Kalliossa toteutetaan 2-6 hengen joukkueissa (paras koko 3-4 hlöä, jolloin kaikilla on oma tehtävänsä tiimissä). Joukkueet ratkaisevat kartanlukutaitoa ja nokkeluutta vaativia tehtäviä ja tutustuvat samalla Kallioon. Tämä kisailu on WalkHelsingin tuote ”Ulkoilmapakopeli”, joita voidaan järjestää eri puolilla Helsinkiä.

Jokaisessa kohteessa tiimin on otettava selfie, josta tunnistaa kohteen sekä kaikki tiimin jäsenet. Kisan voittaa tiimi, jolla on eniten oikeita vastauksia ja nopein aika. Mukaan tarvitaan hyvät säänmukaiset liikuntavaatteet, puhelin sekä taskulamppu.

Kisailun kesto on noin 1,5 tuntia, alkuohjeistukseen ja mahdolliseen palkintoseremoniaan varataan noin 30 minuuttia. Lähtöpaikka on Karhupuisto ja kisailu päättyy Paasivuoren puistikkoon.

Lähtöpaikka: Karhupuisto. Saavuthan paikalle ajoissa eli klo 17.20 paikkeilla, jotta pääsemme aloittamaan kierroksen ajoissa klo 17.30.

Oppaana toimii Tuula Pohjalainen, joka on toiminut Helsingin Insinöörien kaupunkikävelyiden oppaana jo aiemminkin.

Tapahtuma on osallistujille maksuton. Kierrokselle mahtuu 20 henkilöä (enintään 2 hlöä/varaus). Ilmoittaudu mukaan viimeistään kävelykierrosta edeltävänä päivänä, mikäli tilaa on. Jos ryhmä on ehtinyt tulla täyteen, voit ilmoittautua jonoon, jolloin saamme tarvittaessa jonosta mukaan osallistujia peruutusten sattuessa.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä TJS Opintokeskuksen kanssa.

Tervetuloa mukaan tutustumaan Kallion alueeseen!


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Valitse haluamasi ilmoittautumisvaihtoehto
Ilmoittautuminen
Määrä

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:  

27.3.2024 17.30

Päättyy:  

27.3.2024 19.30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Karhupuisto

Viides linja 15
Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

Opas: Tuula Pohjalainen

tuula-pohjalainen.jpg (518 KB)