20.5.

20.5.2023 10.00

Insinööriliitto: Linnanmäen huvipäivä

Linnanmäki
Tivolikuja 1, Helsinki
Tapahtuman oletuskuva

Insinööriliitto: Linnanmäen huvipäivä

20.5.2023 10.00

Linnanmäki

Toukokuun lopulla käynnistyy Insinööriliiton Huvikesä 23 -kokonaisuus, jonka avaustapahtumana järjestetään Linnanmäen huvipäivä!

Linnanmäki on kolmen yksityistunnin ajan käytettävissä Insinööriliiton jäsenille seurueineen. Kaikki huvipuiston laitteet ovat vapaasti käytettävissä ja puiston ravintolat ovat auki omakustanteisesti tapahtuman aikana. Linnanmäki on avoinna kello 21 asti.

Sisäänpääsy yksityistilaisuuteen maksaa 5 € ja lippu ostetaan ilmoittautumislomakkeen kautta. Lippu kattaa laitteiden vapaan käytön yksityistilaisuuden aikana. Ostettuja lippuja ei hyvitetä takaisin. Lippurajoitus on 10 kpl / jäsen.

Linnanmäen hupirannekkeet loppupäiväksi

Yksityistilaisuuden vieraat voivat ostaa tilaisuuden aikana hupirannekkeet loppupäiväksi puoleen hintaan. Loppupäivän rannekkeita myydään 25 € etuhintaan Linnanmäen lipunmyyntirakennuksesta yksityistilaisuuden ajan klo 12.45 asti. Tämän jälkeen rannekkeet ovat normaalihintaisia. Lipunmyyntirakennus sijaitsee Taigan sisäänkäyntiä vastapäätä. Kaikkien rannekkeiden saajien tulee olla paikalla ostohetkellä, sillä ranneke kiinnitetään ranteeseen oston yhteydessä. Ranneke on voimassa kyseisen päivän.

Saapuminen

Linnanmäen ympäristössä on rajoitetusti pysäköintitilaa ja rohkaisemmekin saapumaan julkisilla kulkuneuvoilla huvittelupäivään. Omalla autolla saapuville on tarjolla myös upea etäparkkipalvelu: Lintsin Parkki&Patikka (Elimäenkatu 15). Parkkia hallinnoi Aimo Park ja se aukeaa viikonloppuisin 9.00. Lisätietoa hinnasta ja tulo-ohjeista löytyy Linnanmäen nettisivuilta.

Järjestäjä: Insinööriliitto IL ry

Tiedustelut: Insinööriliiton asiakaspalvelu

TILAISUUS ON TÄYNNÄ, ILMOITTAUDU JONOTUSLISTALLE


Lämpimästi tervetuloa!


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen Insinööriliiton rekisteriin.

Ajankohta

Alkaa:  

20.5.2023 10.00

Päättyy:  

20.5.2023 13.00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Linnanmäki

Tivolikuja 1
Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

linnanmaki_il_logo_iso_1224x1076px.png (1.37 MB)