13.3.

13.3.2024 17.00

Vierailu puhelinmuseoon

Elisan Puhelinmuseo
Runeberginkatu 43, Helsinki
Tapahtuman oletuskuva

Vierailu puhelinmuseoon

13.3.2024 17.00

Elisan Puhelinmuseo

Tervetuloa aikamatkalle puhelinten maailmaan! Vuonna 1986 perustettu Elisan puhelinmuseo on monipuolisuudessaan ja esineistöltään ainutlaatuinen Suomessa ja alansa merkittävimpiä myös Pohjoismaiden ja Euroopan mittakaavassa.

Elisa (entinen Helsingin Puhelinyhdistys HPY) on ollut maailmanlaajuisestikin katsottuna edelläkävijä puhelinteknologian kehityksessä. Näin puhelinmuseossa on näytteillä paljon kiinnostavia ja ainutlaatuisiakin esineitä yli 120 vuoden ajanjaksolta.

Museo sijaitsee Helsingin Töölössä arkkitehti Lars Sonckin suunnittelemassa vanhassa puhelinkeskusrakennuksessa. Sen toimintaa pyörittää toimikunta, joka koostuu pääosin aktiivisista, alan historiaa hyvin tuntevista eläkeläisistä.

Museovierailu on osallistujille maksuton. Museokierrokselle mahtuu mukaan 20 henkilöä. Jos ryhmä on ehtinyt tulla täyteen, voit ilmoittautua jonoon, otamme sinuun yhteyttä, jos paikkoja vapautuu perumisten vuoksi.

Tervetuloa mukaan muistelemaan kommunikoinnin historiaa!

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä TJS Opintokeskuksen kanssa.


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ajankohta

Alkaa:  

13.3.2024 17.00

Päättyy:  

13.3.2024 18.30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Elisan Puhelinmuseo

Runeberginkatu 43
Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet