25.1.

25.1.2024 18.00

Ryoji Ikedan näyttely, ryhmä 2

Amos Rex
Mannerheimintie 22-24, Helsinki
Tapahtuman oletuskuva

Ryoji Ikedan näyttely, ryhmä 2

25.1.2024 18.00

Amos Rex

Tule kokemaan japanilaisen säveltäjä ja taiteilija Ryoji Ikedan huikea näyttely Amos Rexissä Helsingin Insinöörien tarjoamalla opastetulla kierroksella. Opastuksen jälkeen voit halutessasi jäädä vielä kiertämään näyttelyä itsenäisesti.

Amos Rexin näyttely on Ryoji Ikedan (1966) ensimmäinen yksityisnäyttely Suomessa. Ikeda rakentaa audiovisuaalisia, immersiivisiä installaatioitaan äänestä, valosta, fyysisistä ilmiöistä ja matemaattisista huomioista. Osa teoksista on uusia, museon ainutlaatuiseen arkkitehtuuriin yhdistyviä. Museon luolamaiset tilat täyttää räjähdyksenomainen paljous, pelkistetty viivapiirrosestetiikka, ääni ja äänettömyys, sykkivä valo ja pimenevät kuvaruudut. Näyttelyn installaatiot käsittelevät maailmankaikkeuden näkymättömiä ulottuvuuksia ja haastavat havainnon rajoja. 

  • Teokset sisältävät välkkyvää kuvaa, näyttelyn ensimmäinen teos myös nopeasti vilkkuvaa strobovaloa.
  • Näyttely sisältää melko kovaa ja korkeaa ääntä ja näyttelyssä on pimeää.
  • Sopiiko näyttely minulle? Voit lukea ja arvioida täällä: Tarkempi kuvaus näyttelystä ja teoksista

Saapumisohjeet
Sisäänkäynti tapahtuu Lasipalatsinaukion puolelta esteettömästä ovesta, josta pääset suoraan alakerran ryhmäpisteen kassalle. HI:n toimiston edustaja on vastassa alakerran ryhmäkassan tuntumassa ja kokoaa ryhmän.

Ryhmäkassalla museokortin haltijat voivat ensin näyttää museokorttinsa, jonka jälkeen katsomme, montako ryhmähintaista lippua tarvitaan. Ryhmän osallistujat saavat pääsylipputarrat, minkä jälkeen takit ja laukut voi viedä joko itsepalvelulokeroille tai avonaulakkoon.

Opas tulee hakemaan ryhmän ryhmäpisteen luota.

Jäsenhinta näyttelyyn on 10 € / hlö ilman Museokorttia ja tilaisuus on maksuton, mikäli sinulla on Museokortti. Ryhmään mahtuu enintään 15 henkeä.

Lisätietoja: https://amosrex.fi/nayttelyt/ryoji-ikeda

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä TJS Opintokeskuksen kanssa.

Lämpimästi tervetuloa!


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Paikkoja ei enää tarjolla.

Ajankohta

Alkaa:  

25.1.2024 18.00

Päättyy:  

25.1.2024 19.00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Amos Rex

Mannerheimintie 22-24
Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

ryoji-ikeda-1224x1076px.png