16.4.

16.4.2024 17.00

Soiva urkuesittely

Musiikkitalo
Mannerheimintie 13 A, Helsinki
Tapahtuman oletuskuva

Soiva urkuesittely

16.4.2024 17.00

Musiikkitalo

Miltä kuulostavat Musiikkitaloon valmistuneet maailmanluokan konserttiurut? Tutustu oppaan ja urkurin johdolla ennennäkemättömään soittimeen, joka nostaa Musiikkitalon kertaheitolla maailman suurien konserttitalojen joukkoon! 

Kuulet kattavan, soivan urkuesittelyn Musiikkitalon upouusista uruista ja saat ainutlaatuisen mahdollisuuden kuulla erilaisia äänikertoja ja muita ominaisuuksia, jotka tekevät juuri tästä soittimesta erityisen. Urkujen 124 äänikertaa muodostavat kuin kokonaisen sinfoniaorkesterin; nämä urut avaavat täysin uudenlaisia mahdollisuuksia niin säveltäjille, urkureille kuin kuulijoille.

Esittely kestää noin tunnin ja sen hinta on jäsenille 10 € (1 lippu per henkilö). Mikäli ryhmä on ehtinyt tulla täyteen, voit ilmoittautua jonoon.

Otathan huomioon, että Konserttisalissa on paljon portaita eli kierros ei ole esteetön.

Ilmoittautuminen on sitova, eli emme palauta maksuja. Jos joudut perumaan osallistumisesi, ilmoitathan siitä meille ajoissa, siten joku toinen voi päästä jonosta tilallesi suosittuun esittelyyn. Kiitos!

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä TJS Opintokeskuksen kanssa.

Tervetuloa tutustumaan Musiikkitalon urkuihin!


Ilmoittautumalla Helsingin Insinöörit HI ry:n tilaisuuteen sitoudut noudattamaan HI:n turvallisen tilan sääntöjä. Samalla hyväksyt Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojesi tallentamisen HI:n rekisteriin.

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:  

16.4.2024 17.00

Päättyy:  

16.4.2024 18.00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Musiikkitalo

Mannerheimintie 13 A
Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

soiva-urkuesittely-1224x1076px.png

Kuva: Sakari Röyskö