22.4.

22.4.2024 18.00

Suunnistus tutuksi -koulutus

HI:n toimistolla tai etänä Teamsin kautta
Ratavartijankatu 2 C, 6. krs, Helsinki
Tapahtuman oletuskuva

Suunnistus tutuksi -koulutus

22.4.2024 18.00

HI:n toimistolla tai etänä Teamsin kautta

Suunnistustaito on retkeilijän ja ulkoilijan perustaito jo turvallisuuden kannalta ja sitä ei ulkoileva ihminen koskaan harjoittele tarpeeksi. Retkeily on ollut nouseva trendi viime vuosina ja miksei olisi – luonnossa liikkuminen on avain hyvinvointiin!

Suunnistus tutuksi -koulutus sopii sekä aiheesta mitään tietämättömille että jo perusasiat osaaville kertaukseksi. Webinaarin jälkeen toukokuun puolella jäsenille varattavissa olevat käytännön suunnistusharjoitukset sopivat erityisesti niille, jotka ajattelevat: "Mä en ikinä opi suunnistamaan."

Voit osallistua koulutukseen joko paikan päällä Insinöörit-Ekonomit-talossa Helsingin Insinöörien toimistolla (max 15 osallistujaa) tai etänä Teamsin kautta (max 35 osallistujaa).

Koulutuksessa käsiteltäviä asioita: erilaiset kartat, karttamerkit, mittakaavat, reitinvalinta, kompassin käyttö ja retkeilijän turvallisuus.

Kouluttaja: Matti Niemelä on ohjannut 15 vuotta Helsingin Ladun suunnistuskursseja ja hän on koulutettu erä- ja luonto-opas sekä entinen kilpasuunnistaja. Hän on osallistunut mm. Jukolan viestiin noin 30 kertaa.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä TJS Opintokeskuksen kanssa.

Tervetuloa mukaan oppimaan tai kertaamaan suunnistustaitoja!


Ilmoittautumalla Helsingin Insinöörit HI ry:n tilaisuuteen sitoudut noudattamaan HI:n turvallisen tilan sääntöjä. Samalla hyväksyt Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojesi tallentamisen HI:n rekisteriin.

Ajankohta

Alkaa:  

22.4.2024 18.00

Päättyy:  

22.4.2024 19.30

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

HI:n toimistolla tai etänä Teamsin kautta

Ratavartijankatu 2 C, 6. krs
Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

suunnistus-kompassi-1224x1076px.png