16.6.

16.6.2023 18.00

Uusien insinöörien juhla

Maxine
Urho Kekkosen katu 1, 6. krs, Helsinki
Tapahtuman oletuskuva

Uusien insinöörien juhla

16.6.2023 18.00

Maxine

Tervetuloa Helsingin Insinöörien järjestämään uusien insinöörien juhlaan!

Juhlistamme kesän alkua hyvän seuran, juoman ja kevyen ruuan merkeissä Maxinessa Kampin kauppakeskuksen 6. kerroksessa perjantaina 16.6.2023. Ovet aukeavat klo 18 ja ohjelma alkaa klo 18.30 eli saavuthan paikalle ajoissa.

Alkukesän iltaan kuuluu muutama maljan kohotus sekä huikea esiintyjä viihdyttämässä meitä insinöörejä. Illan show-osuudesta vastaa kaksinkertainen Guinnesin maailmanennätysmies, koomikko ja moottorisahajonglööri Janne Mustonen!

Jos olet valmistunut vuonna 2020 tai sen jälkeen tai olet lähiaikoina valmistumassa oleva opiskelija, haluamme toivottaa sinut osaksi insinöörien ammattikuntaa ja kutsua sinut nostamaan maljaa kanssamme!

Valmistuville sekä vuosina 2020-2023 valmistuneille insinööreille tilaisuus on maksuton. Ole ylpeästi tuore insinööri ja saavu kohottamaan insinööriyden ja kesän maljaa kanssamme Maxineen!

Osallistumismaksu on muille 25€.

Tapahtuma on avoin kaikille Insinööriliiton jäsenille sekä Metropolian Ammattikorkeakoulusta valmistuneille ja valmistuville tekniikan alan opiskelijoille. Merkitsethän valmistumisvuotesi (toteutuneen tai ennusteen) ilmoittautumisen yhteydessä.

Osallistuminen sisältää alkumaljat, narikkamaksun, kevyttä kesäistä syötävää sekä muutaman juoman illan ohjelman lisäksi. Tilaisuuden jälkeen voi jäädä viettämään iltaa ravintolaan pitkänkin kaavan mukaan. Maxine on auki normaalisti yksityistilaisuuden jälkeen.

Tervetuloa mukaan viihtymään parhaassa insinööriseurassa!

Helsingin Insinöörit HI ry


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:   16.6.2023 18.00
Päättyy:   16.6.2023 22.00

Lisää kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Maxine

Urho Kekkosen katu 1, 6. krs
Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet