18.6.

18.6.2024 19.00

Uusien insinöörien juhla feat. Etta

Botta
Museokatu 10, Helsinki
Tapahtuman oletuskuva

Uusien insinöörien juhla feat. Etta

18.6.2024 19.00

Botta

Tervetuloa Helsingin Insinöörien järjestämään uusien insinöörien juhlaan 18. kesäkuuta, monen uuden insinöörin virallisena valmistujaispäivänä! Meiningin menoon takaa musiikkilistojen kärkiräppäri Etta.

Juhlapaikka on Botta Helsingin Etu-Töölössä ja tarjolla on myös kohottavaa juotavaa ja pientä syötävää.

Jos olet valmistunut insinööriksi vuonna 2022 tai sen jälkeen tai olet lähiaikoina valmistumassa oleva opiskelija, haluamme toivottaa sinut tervetulleeksi insinöörien ammattikuntaan ja kutsua sinut nostamaan maljan kanssamme!

Valmistuville sekä vuosina 2022‒2024 valmistuneille insinööreille tilaisuus on maksuton. Vanhemmat ammattikunnan edustajat ja vastavalmistuneiden seuralaiset pääsevät mukaan 20 €:n hinnalla. Kootaan yhdessä kunnon porukka juhlistamaan insinööriyttä ja alkavaa kesää!

Ovet aukeavat klo 19 ja ohjelma alkaa klo 19.30. Onnittelujen ja tervetulosanojen jälkeen aukeaa buffet-tarjoilu. Illan artistivieras on vuorossa noin klo 21-22.

Tapahtuma on avoin kaikille uusille insinööreille, jotka ovat valmistuneet tai valmistumassa Metropolia Ammattikorkeakoulusta tekniikan eri aloille (avec). Merkitse valmistumisvuotesi (toteutunut tai ennuste) ilmoittautumisen yhteydessä.

Ammattikunnassa jo vaikuttavat Helsingin Insinöörien jäsenet ovat myös tervetulleita mukaan, olisihan oivallista, että tulokkaat pääsisivät juhlassaan verkostoitumaan kokeneempien insinöörien kanssa.

Kokonaisuuteen sisältyy: eteispalvelumaksu, alkumaljat, kesäistä syötävää sekä pari drinkkilippua ja illan ohjelma. Iltaa Bottalle voi jäädä viettämään klo 23 asti.

Pukukoodi: smart casual

Tervetuloa mukaan viihtymään parhaassa insinööriseurassa!

Helsingin Insinöörit HI ry


Ilmoittautumalla Helsingin Insinöörit HI ry:n tilaisuuteen sitoudut noudattamaan HI:n turvallisen tilan sääntöjä.

Samalla hyväksyt Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojesi tallentamisen HI:n rekisteriin.

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:   18.6.2024 19.00
Päättyy:   18.6.2024 23.00

Lisää kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Botta

Museokatu 10
Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet