30.8.

30.8.2024 19.00

Viapori Jazz: Welcome to Motown

Suomenlinna
Tenalji von Fersen, Helsinki
Tapahtuman oletuskuva

Viapori Jazz: Welcome to Motown

30.8.2024 19.00

Suomenlinna

Viapori Jazzien soul-konsertti elokuisena perjantai-iltana tarjoaa huippuluokan elämyksen soul-musiikin ystäville. Helsingin Insinöörit on varannut konserttiin jäsenhintaisia lippuja, mutta vain rajallisen määrän, joten toimi nopeasti, jos haluat mukaan soul-musiikin sykkeeseen!

Illan solisti on Suomen oma soul-kuningatar Johanna Försti, jota säestää Jukka Eskolan johtama ykkösluokan orkesteri. Tarjolla on Motownin hittitehtaan suurimpia klassikoita koko rahan edestä, joten lähde ihmeessä menoon mukaan! 

Konserttipaikkana on historiallinen Tenalji von Fersen -sali, jonne kävelee Suomenlinnan lauttarannasta noin vartissa. Konserttitilaan pääsee kello 18 alkaen, joten ennen konserttia ehtii nauttia baarin antimista HI:n jäsenhintaiseen konserttilippuun sisältyvällä drinkkilipukkeella. Konsertissa ei ole numeroituja istumapaikkoja eikä väliaikaa. Konsertti kestää noin 1,5 tuntia eli päättyy noin klo 20.30. 

Ilmoittautuminen
Tilaisuuden hinta on 30 €/hlö (max 2 hlöä/varaus) ja se sisältää konserttilipun ja drinkkilipukkeen. Tilaisuuden ikäraja on 18 vuotta.

Tervetuloa soul-musiikin sykkeeseen!


Ilmoittautumalla Helsingin Insinöörit HI ry:n tilaisuuteen sitoudut noudattamaan HI:n turvallisen tilan sääntöjä. Samalla hyväksyt Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojesi tallentamisen HI:n rekisteriin.

Valitse haluamasi vaihtoehto
Ilmoittautuminen
Hinta
Määrä

Ilmoittautuminen ei ole saatavilla tällä hetkellä, mutta voit ilmoittautua jonotuslistalle.
30,00 €

Määrä:


Ajankohta

Alkaa:   30.8.2024 19.00
Päättyy:   30.8.2024 20.30

Lisää kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Suomenlinna

Tenalji von Fersen
Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

tenalji-von-fersen.jpg