4.3.

4.3.2024 17.30

YAMK-esittelytilaisuus

Insinöörit-Ekonomit talo (tai etänä Teamsin kautta)
Ratavartijankatu 2 C, 6. krs, Helsinki
Tapahtuman oletuskuva

YAMK-esittelytilaisuus

4.3.2024 17.30

Insinöörit-Ekonomit talo (tai etänä Teamsin kautta)

Ylempi amk-tutkinto – kehity asiantuntijana

HI:n järjestämä esittelytilaisuus tarjoaa jäsenille jälleen kattavan paketin tietoa ylemmästä AMK-tutkinnosta. Metropolian YAMK-tutkintovastaava, sähkövoimatekniikan yliopettaja Jarno Varteva kertoo käytännönläheisesti opiskelumahdollisuuksista Metropoliassa ja YAMK-tutkinnosta yleisesti. Tilaisuudessa on mahdollisuus verkostoitua ja tarjolla on myös pientä syötävää ja virvokkeita.

Ylempi ammattikorkeakoulututkinto on suunniteltu ensisijaisesti alan asiantuntijatehtävissä, keskijohdossa, myynnissä tai opetuksessa toimiville ammattilaisille. Tutkinnon osaamistavoitteet on määritelty yhdessä työelämän kanssa. Koulutus on käytännönläheistä ja tarjoaa ratkaisuja yritysmaailman muuttuviin tarpeisiin.

Ylemmän AMK-tutkinnon avulla voit syventää ammatillista osaamistasi työelämässä hankkimasi kokemuksen jälkeen. Opit hankkimaan ja käsittelemään oman alasi tutkimustietoa ja soveltamaan sitä työssäsi. Saat valmiudet muun muassa työelämän kehittämis- ja asiantuntijatehtäviin. Ylempi AMK-tutkinto antaa saman kelpoisuuden julkisiin virkoihin kuin yliopistossa suoritettu ylempi korkeakoulututkinto.

Tilaisuus järjestetään Pasilassa Insinöörit-Ekonomit talossa Helsingin Insinöörien toimiston kokoustilassa, mutta voit halutessasi osallistua siihen myös etänä Teamsin kautta.

Ilmoittautuminen

Tilaisuus on jäsenille maksuton. Valitse ilmoittautuessasi saavutko paikalle vai osallistutko Teamsin kautta. Paikalle mahtuu noin 15 osallistujaa. Ilmoittauduthan viimeistään 28.2.2024, jotta voimme tilata tarjoilut oikealle henkilömäärälle.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä TJS Opintokeskuksen kanssa.

Lämpimästi tervetuloa!


Ilmoittautumalla tapahtumaan hyväksyn Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojeni tallentamisen HI:n rekisteriin.

Tapahtuma on päättynyt.

Ajankohta

Alkaa:  

4.3.2024 17.30

Päättyy:  

4.3.2024 19.00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Insinöörit-Ekonomit talo (tai etänä Teamsin kautta)

Ratavartijankatu 2 C, 6. krs
Helsinki

Tarkempi kartta ja ajo-ohjeet

ins-eko-talo-1224x1076px.png