Suositut etäkokkikoulut jatkuvat huippukokki Arto Rastaan johdolla! Helsingin Insinöörit HI ry toivottaa koko Insinööriliitto-yhteisön tervetulleeksi osallistumaan. Tällä kertaa teemana on intialainen ruoka.
Intialaiselle ruokakulttuurille on tyypillisiä runsas kasvisten ja palkokasvien käyttö. Korma, curry, tikka masala, palak paneer, dal makhani, lassi ja naan-leivät kuuluvat intialaiseen ruokapöytään. Keittiössä tuoksuvat jeera, garam masala, kurkuma, kaneli, neilikka, korianteri ja inkivääri.
Tule mukaan oppimaan uutta, rentoutumaan ruuanlaiton parissa ammattilaisen johdolla ja yllätä ystävä, puoliso tai perhe upeilla herkuilla!
Tapahtuman tiedot:
- Etäkokkikoulu on jäsenille maksuton.
- Etäkokkikoulu striimataan lauantaina 22.3.2025 klo 15 alkaen. Arvioitu kesto on noin kaksi tuntia.
- Ilmoittautuneille lähetetään ostoslista, ennakko-ohjeistus sekä verkkolähetyksen linkki erillisellä sähköpostiviestillä.
- Ilmoittauduthan mielellään ajoissa, jotta ehdimme toimittaa striimilinkin ja ohjeistuksen, jonka pohjalta ehdit tehdä tarvittavien raaka-aineiden hankinnat.
Järjestäjä: Helsingin Insinöörit HI ry. Tilaisuus on avoin kaikille Insinööriliiton jäsenille.
Lisätietoja: Jussi Saari, 050-5220402, jussi.saari@helins.fi
Tervetuloa kokkailemaan Arto Rastaan opastamana!
Tapahtuma järjestetään yhteistyössä TJS Opintokeskuksen kanssa.
Ilmoittautumalla Helsingin Insinöörit HI ry:n järjestämään tilaisuuteen sitoudut noudattamaan HI:n turvallisen tilan sääntöjä.
Samalla hyväksyt Helsingin Insinöörien tietosuojaselosteen ja tietojesi tallentamisen HI:n rekisteriin.