1.4.

1.4.2023 15.00

Etäkokkikoulu Arto Rastaan johdolla

Webinaari (Vimeo)
Tapahtuman oletuskuva

Etäkokkikoulu Arto Rastaan johdolla

1.4.2023 15.00

Webinaari (Vimeo)

Näitä tarvitset

  • 600 g lampaanjauhelihaa

Kuivat

  • kananmuna
  • 50 g harissaa
  • 1 siivu paahtoleipää
  • 1 rkl balsamiviinietikkaa
  • 1 dl hunajaa
  • 2 dl hienoa sokeria

Maitotuotteet

  • 5 dl kuohukermaa
  • 200 g turkkilaista jogurttia

Vihannekset

  • 1 kg pieniä perunoita
  • 1 sipuli
  • 1 valkosipuli
  • 1 punainen paprika
  • 1 punainen chili
  • 3 sitruunaa
  • 1 pnt lehtipersiljaa
  • 1 pnt minttua
  • 1 pnt basilikaa

Pakasteet

  • 100 g pakastevadelmaa

Viinisuositukset

  • Masi Tupungato Passo Doble 2020 (lammas)
  • Domaine La Croix Des Marchands Douceur D'Automne Gaillac 2019 (jälkiruoka)

Ajankohta

Alkaa:  

1.4.2023 15.00

Päättyy:  

1.4.2023 17.00

Lisää tapahtuma kalenteriisi

Tapahtumapaikka

Webinaari (Vimeo)